Bagværk
Bananpandekager (4 stk.)
Det skal du bruge:
- 1 banan
- 1 æg
- 1,5 dl glutenfri havremel
- 2 tsk chiafrø
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk kardemomme
- Kokosolie (til stegning)
- 1/2 banan
- Blåbær
- Laktosefri vaniljeskyr
Sådan gør du:
Mos bananen i en skål og kom de andre ingredienser i samme skål. Rør rundt indtil massen er ensartet.
Varm en pande op med kokosolie og steg 4 pandekager ved høj til middel varme. De skal have 1-2 minutter på hver side.
Nyd de lune bananpandekager med lige det du har lyst til - jeg brugte laktosefri vaniljeskyr, banan og blåbær. Top evt. også med en smule ahornsirup, hvis du er til det ekstra søde.
Velbekomme!
Knækbrød ( 3 bradepander )
Det skal du bruge:
- 1 dl glutenfri havregryn
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl boghvedemel
- 1,5 dl rismel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk salt
- 1 dl rapsolie
- 2 dl vand
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
Rør alle ingredienserne sammen og del portionen i 3 dele.
Rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir - så tyndt som muligt. Skær/marker den størrelse dine knækbrødstykker skal have, så de kan knækkes fra hinanden, når de er færdigbagte.
Bag dem i ca. 10-15 minutter - til de er lysebrune. Drys herefter med lidt flagesalt.
Velbekomme!