Bagværk


Bananpandekager (4 stk.)

Bananpandekager1 Bananpandekager2 Bananpandekager3
Det skal du bruge:
  • 1 banan
  • 1 æg
  • 1,5 dl glutenfri havremel
  • 2 tsk chiafrø
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk kardemomme
  • Kokosolie (til stegning)
Topping:
  • 1/2 banan
  • Blåbær
  • Laktosefri vaniljeskyr
Sådan gør du:

Mos bananen i en skål og kom de andre ingredienser i samme skål. Rør rundt indtil massen er ensartet. Varm en pande op med kokosolie og steg 4 pandekager ved høj til middel varme. De skal have 1-2 minutter på hver side.
Nyd de lune bananpandekager med lige det du har lyst til - jeg brugte laktosefri vaniljeskyr, banan og blåbær. Top evt. også med en smule ahornsirup, hvis du er til det ekstra søde.
Velbekomme!

Knækbrød ( 3 bradepander )

Knækbrød1 Knækbrød2 Knækbrød3
Det skal du bruge:
  • 1 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl boghvedemel
  • 1,5 dl rismel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 1 dl rapsolie
  • 2 dl vand
Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 graders varmluft. Rør alle ingredienserne sammen og del portionen i 3 dele. Rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir - så tyndt som muligt. Skær/marker den størrelse dine knækbrødstykker skal have, så de kan knækkes fra hinanden, når de er færdigbagte. Bag dem i ca. 10-15 minutter - til de er lysebrune. Drys herefter med lidt flagesalt.
Velbekomme!